Innovation - Safety
Opel innovation - FlexFix®

FlexFix® til din cykel

Den integrerede cykelholder glider ganske enkelt ud fra den bageste kofanger.

En køretur med fleksibilitet
Opel innovation - Infotainment

Infotainment

Bliv underholdt, hold dig i kontakt og få tydelig navigation.

Integreret information og underholdning
Opel innovationer - Elektrisk mobilitet

Elektrisk mobilitet

Oplev fremtidens grønne muskler: Revolutionerende biler med elektrisk præstation, der kører uden at gå på kompromis.

Få mere at vide

SIKKERHED.

Det kan ikke undre nogen, at både Opel Astra og den nye Opel Insignia har fået topkarakterer i Euro NCAP sikkerhedstest. Vores biler har en lang række passive sikkerhedsfunktioner, der giver optimal beskyttelse i tilfælde af en ulykke. Aktivt sikkerhedsudstyr forhindrer ulykker ved at advare føreren om potentielle farer og er med til at bevare stabiliteten.

Opel innovation - AFL+

Adaptive Forward Lighting for bedre udsyn i mørke

Forestil dig forlygter, der kan ændre deres mønster og intensitet, så de passer til området, vejret og din hastighed. Opels avancerede Adaptive Forward Lighting system (AFL+) gør natkørsel mere sikker og giver mindre stress. AFL+ vælger automatisk blandt ni forskellige lysfunktioner, som hver især er udviklet til at give optimal belysning i alle situationer uden at blænde andre bilister. Resultatet: mindre stress, mere sikkerhed.

 

Se AFL+ på:


Opel innovation - Opel Eye

Opel Eye aflæser vejen

Det innovative Opel Eye-system forbedrer køresikkerheden, reducerer stress og genkender hastighedsbegrænsninger. Opel Eye-systemet er placeret mellem forruden og bakspejlet og hjælper dig på fire forskellige måder: Genkendelse af trafikskilte og advarsel ved utilsigtet afvigelse fra vejbanen, Forward Collision Alert og Following Distance Indication.

 

Se Opel Eye på:


Enlarge

Blindvinkelalarm (SBSA)

SBSA anvender sensorer til overvågning af dele af vejen, du ikke kan se, og blinker på det relevante sidespejl, hvis en bil kommer ind i en af dine blinde vinkler.

 

Se Blindvinkel-alarm på:


Enlarge

Fartpilot med hastighedsbegrænser

Fartbøder kan være en ubehagelig overraskelse. De kan undgås med fartpiloten med hastighedsbegrænser. Du kan indstille en vilkårlig maksimumhastighed over 25 km/t og blive under hastighedsgrænsen, selv efter nedbremsning eller sænkning af hastigheden. Når du vil køre hurtigere, bruger du blot kickdown-funktionen.

 

Se fartpilot på:


Enlarge

Adaptiv fartpilot - ACC (Adaptive Cruise Control)

Et radarbaseret system hjælper føreren med at fastholde en ønsket hastighed og mulighed for at vælge sikkerhedsafstande vha. kobling og bremser. Sikkerhedsafstanden til den forankørende bil kan indstilles på ratknapperne.

 

Se ACC og FCA på:


Enlarge

Rear Cross Traffic Alert (RCTA).

RCTA anvender radarsignaler til at opfange biler, du ikke kan se, når du bakker. Opfanger objekter bagfra i en afstand af op til 20 meter (både højre og venstre side). Når systemet registrerer en bil, der nærmer sig, viser det et advarselssignal på kameraskærmen på bakspejlet og afgiver et lydsignal i den respektive side.


Enlarge

Lane Change Alert (LCA).

Biler, der nærmer sig bagfra med høj hastighed, kan være farlige, især når føreren trækker ud for at overhale eller trækker ind i en trafikstrøm. En radar med en rækkevidde på ca. 70 meter advarer dig via systemet, når biler nærmer sig i parallelle vognbaner, og advarer dig med et visuelt signal i højre eller venstre sidespejl.


Enlarge

Side Blind Zone Alert (SBZA)

Der er altid en fare for kollision på motorveje med to eller tre vognbaner og i bytrafik. Den radarbaserede blindvinkelalarm (Side Blind Zone Alert, SBZA) overvåger konstant det blinde område på 3,5-5 meter, som du ikke ser i sidespejlene. I lighed med LCA advarer den dig visuelt i enten højre eller venstre sidespejl.


Enlarge

Avanceret parkeringsassistance vejleder til perfekt parkering

Med sensorer for og bag kan den avancerede parkeringsassistance registrere en egnet parkeringsplads, og med de visuelle instruktioner bliver du vejledt til den perfekte parkering. Det computerstyrede system bliver aktiveret med en trykknap og kan også registrere forhindringer. Grafik i både skrift og billeder angiver de vinkler og den retning, du skal styre i. Resultatet er perfekt parallelparkering, selv på begrænset plads.


Bakkamera (RVC)

Med en bred visningsvinkel bagtil og automatisk aktivering når bilens sættes i bakgear, behøver du ikke, at dreje nakken, når du bakker. På grund af den høje placering er bagerste kofanger synlig på skærmen, hvilket giver en nøjagtig orientering af alle viste genstande.

 

Se Bakkamera på:


Enlarge

SAFETEC® – All-round sikkerhed

Opel har en holistisk holdning til sikkerhed. Alle aktive og passive sikkerhedssystemer, der bidrager til reduktion af farer, når du kører, bliver kategoriseret under en overskrift: SAFETEC®. Resultatet er sammenhængende og effektiv beskyttelse af alle passagerer.

 

Se SAFETEC® på:

Enlarge

Nem parkering.

Lad ADAM parkere for dig! Ligeså snart den har fundet en fri parkeringsplads, skal du blot slippe rattet, så viser ADAM dig hvordan du skal accelerere, bremse eller skifte gear, så du opnår en perfekt og stressfri parking.