Innovation - Milestones
Opel - Designmilepæle

Designmæssige milepæle

Se, hvordan følelsesmæssig tiltrækning og praktiske gennembrud definerer Opels design gennem tiderne.

Opels milepæle inden for design
Opel - Bæredygtig mobilitet og miljømæssige løsninger

Grønne milepæle

Opels tradition inden for miljøansvarlighed går langt tilbage.

Opels grønne milepæle

INNOVATION MILEPÆLE.

Mere end 110 år med nye ideer – fra den første “lægebil” til en overkommelig pris og til bilen med de grønne muskler, Opels nye elbil. At gøre din mobilitet mere enkel, sikker, komfortabel og sjov. Det er rigtige menneskers innovation til rigtige mennesker.

Opel Innovation – 2014 Opel forsvarer titlen som “All-wheel Drive Car of the Year”.

2014 Opel forsvarer titlen som “All-wheel Drive Car of the Year”

Opel Mokka vinder igen i år prisen for læsernes foretrukne valg som “All-wheel Drive Car of the Year” i kategorien ”Off-road køretøj og SUV op til 25.000 Euro" til Auto Bild Allrad Awards. 18,7% af læserner stemte på den trendy Opel, hvilket gjorde den til en klar vinder foran Skoda Yeti (14,6%) og Nissan Qashqai (12,4%).


Opel Innovation – 2014 ADAM vinder læserpris i B-segmentet

2014 ADAM vinder læserpris I B-segmentet

Ved det respekterede tyske magasin AUTO MOTOR UND SPORT´s 38. Readers’ Choice Award vandt ADAM med 24,2 % af stemmerne, hvilket var nok til, at slå VW Up (23,9%) og Mini (16,6%)


Opel Innovation – 2014 Zafira Tourer er den mest miljøvenlige Van i 2014

Opel Innovation – 2014 Zafira Tourer er den mest miljøvenlige Van i 2014

For dens fremragende miljømæssige kvaliteter, har magasinet Auto Trend og Ökotrend Environment Institute valgt Zafira Tourer som ‘Most Environmentally Friendly Van 2014‘


Opel Innovation – 2013 Opel ADAM vinder ‘Connected Car Award’ for IntelliLink.

2013 Opel ADAM vinder ‘Connected Car Award’ for IntelliLink

Med IntelliLink infotainment systemet har Opel ADAM den lille bil med de bedste tilslutningsmuligheder. Det mente i hvert fald Auto Bild og Computer Bild. En stor fordel er, at Opel ADAM’s IntelliLink er kompatibel med både Apple iOS og Android understøttede smartphones, og kan fås til en meget attraktiv pris.


Opel Innovation – 2013 Opel Ampera vinder eCar Award

2013 Opel Ampera vinder eCar Award

Ved eCar Awards 2013, valgte mere end 13.000 læsere af Auto Bild og Auto Test Opel Ampera som ”Best Overall Concept” blandt 15 muligheder.


Opel Innovation – 2013 Opel fastholder Plus X Award som mest innovative brand

2013 Opel fastholder Plus X Award som mest innovative brand

Opel er for tredje gang valgt som det mest innovative brand. Opel’s modeller og teknologier imponerede en international jury af eksperter og modtog ikke mindre end 21 kvalitetsstempler. FlexFix® cykelanhængeren på ADAM, Cascada og Zafira BiTurbo blev kåret som “Best Product 2013”


Opel Innovation – 2013 Opel ADAM vinder Red Dot Design Award

2013 Opel ADAM vinder Red Dot Design Award

Opel ADAM er den seneste model til at modtage den prestigefyldte Red Dot Design Award. En international jury på 37 medlemmer valgte ADAM i kategorien ”Automotive & Transport”, og gør den til den fjerde Opel, der modtager denne hæder siden 2009.


Opel Innovation – 2012 Opel Astra GTC vinder Red Dot Design Award

2012 Opel Astra GTC vinder Red Dot Design Award

De 30 dommere i Red Dot Award panelet roste Astra GTC for dens gennemførte og sportslige design, og gjorde den til den tredje Opel siden 2009 til, at modtage den prestigefyldte pris.


Opel Innovation - 2012 Opel Zafira Tourer wins Golden Steering Wheel

2012 Opel Zafira Tourer vinder det gyldne rat

Til det 37. jubilæum for de gyldne rat priser stemte Auto Bild og Bild am Sonntags læsere på den revolutionerende Opel Zafira Tourer, lounge på hjul, som vinder af van-kategorien. Det er tredje gang, Zafira har vundet denne vigtige pris efter triumfer i 1999 og 2005.


Opel Innovation - 2011 RAK e

2011 RAK e

A major step on the path to attainable electric vehicles for younger drivers the Opel RAK e opened a new page in emission free motoring development. An advanced tandem concept that showed a purposeful and practical new way forward, one that could be enjoyed from the age of 16.


2011 AFL wins Euro NCAP Advanced Award

2011 AFL wins Euro NCAP Advanced Award

In recognition of the massive safety improvement in dark or bad visibility conditions the European New Car Assessment Programme (NCAP) awarded the Opel Adaptive Forward Lighting (AFL) system an Advanced Award. This is the second NCAP Advanced Award, following the 2010 award for the Opel Eye system.


Opel Innovation - 2010 Opel Movano front & rear wheel drive

2010 Opel Movano front & rear wheel drive

A first for Opel, the new Movano offers front or rear wheel drive. It also offers one of the widest range of body variants in class, vans with four vehicle lengths and three heights. State of the art comfort, outstanding operating economy high quality and advanced infotainment and navigation, wide ranging options and equipment, all add up to the perfect range.
Opel Innovation - 2010 GTC Paris

2010 GTC Paris

Konceptet blev præsenteret på biludstillingen i Paris og er opbygget til at udtrykke den mest emotionelle side af Opel varemærket. Bilen har 3 døre, rene linjer, men er sporty, enkel, men udtryksfuld, og samtidig fræk og ikonisk. Ved at bevare Opels gener i den, er den en opnåelig drømmebil, der er skabt for at sætte endnu mere turbo på varemærket.


Opel innovation - 2010 Flextreme GT/E

2010 Flextreme GT/E

Opel Flextreme GT/E-konceptet visualiserer de kvaliteter, der karakteriserer et Opel varemærke med ny energi: Ser godt ud, effektiv miljøvenlig ydelse og udtryksfuldt design – skabt med tysk præcision.


Opel Innovation - 2010 Meriva FlexDoors®, FlexRail®

2010 Meriva FlexDoors® og FlexRail®

De unikke baghængslede døre på Opel Meriva giver nemmere adgang til bagsædet. FlexDoors® giver også større sikkerhed, særligt for børnefamilier. FlexRail®-konsollen i midten mellem sæderne kan glide frem og tilbage og har adskillige rum til diverse småting.

 


Opel Innovation - 2008 Insignia: AGR, AFL+, FlexRide, Opel Eye

2008 Opel Insignia: AGR, AFL+, FlexRide og Opel Eye

Opel Insignia kom på markedet med en lang række innovationer. Opel Eye er et specielt kamera, der læser og husker skilte med overhaling forbudt og hastighedsbegrænsninger og advarer om utilsigtet afvigelse fra vejbanen. FlexRide@-systemet reagerer omgående og tilpasser sig din kørestil. AFL+, den næste generation af Adaptive Forward Lighting, ændrer automatisk lyset efter forholdene, og sikrer derved en mere sikker og afslappet kørsel. De ergonomiske sæder er godkendt af AGR, hvilket er et særligt kvalitetsmærke, givet af et uafhængigt panel af speciallæger og behandlere.Opel Innovation - 2006 Corsa: FlexFix®

2006 Corsa: FlexFix®

Flex-Fix® glider ganske enkelt ud fra den bagerste kofanger, så den ikke optager plads i garagen eller derhjemme. Først med Opel Corsa, senere med Opel Insignia, Astra og Meriva.


Opel Innovation - 2005 Astra GTC: Panoramasoltag

2005 Astra GTC: Panoramaforrude

Opel Astra GTC er den første serieproducerede bil med den store panoramaforrude. Denne innovative forrude giver fører og forsædepassageren næsten ubegrænset udsyn og skaber en helt ny fornemmelse af plads.


Opel innovation - 1999 Zafira: Flex7®-sædesystem

1999 Zafira: Flex7®-sædesystem

Flex7®-sædesystem i Opel Zafira. Med udgangspunkt i Opel Zafira har Opel besluttet, at indvendig fleksibilitet skal være en vigtig funktion i designet af alle biler.


Opel innovation - 1995 Airbags i fuld størrelse

1995 Airbags i fuld størrelse for forsædepassagerer i alle bilmodeller

Opel øger sikkerhedsniveauerne ved at fremstille airbags i fuld størrelse til fører og forsædepassager som standardudstyr i alle bilmodeller.


Opel innovation - 1989 Første europæiske producent med katalysator som standard

1989 Første europæiske producent med katalysator som standard

Opel er den første europæiske producent, der tilbyder trevejs-katalysator som standard på alle benzinmodeller, og er dermed medvirkende til at reducere skadelige udslip.


Opel innovation - 1986 Corsa: Aerodynamisk verdensmester og DSA-sikkerhedsophæng

1986 Omega: Aerodynamisk verdensmester og DSA-sikkerhedsophæng

Omega får debut med den bedste vindmodstandskoefficient i klassen på 0,28. Den har også en lang række nyskabelser, bl.a. en ny aktiv sikkerhedsundervogn, der giver en uovertruffen stabilitet. Opel Omega bliver valgt som Årets Bil i 1987.