Opel Innovation - Passion for Innovation
Oplev Opel - HMI & Infotainment

HMI & Infotainment

Avanceret teknologi, der arbejder sammen med og for dig, med tydelig visning, nem af få adgang til og brugervenlig.

Bil møder smartphone
Lidenskab for innovation - Opel design

Design

Alle vinder, når form og funktion smelter perfekt sammen. Få mere at vide om, hvordan vi gør det.

Oplev Opels designsprog
Lidenskab for innovation - Bæredygtig mobilitet

Bæredygtig mobilitet

Teknologier, der beskytter miljøet og sparer brændstof.

Hvordan kan vi reducere dit CO2-udslip?

LIDENSKAB FOR INNOVATION.

Vi ønsker bedre livsbetingelser. Vi fokuserer altid på at gøre din køretur mere effektiv, bekvem og sjov på alle måder. Vi bruger al vores tekniske ekspertise til at skabe teknologier, der er sikkerhedsmæssigt optimeret, til at betale for og giver højere ydelse. Vi finder alsidige løsninger til dine daglige kørebehov og gør dem attraktive og spændende.

Enlarge

Fleksibilitet

Sådan mødes kreativitet med hverdagens behov. Vi tilbyder mange praktiske løsninger. F.eks. sæder, der kan foldes sammen, hvilket giver plads til meget bagage, gulve, der kan sænkes for at give endnu mere plads og mange andre muligheder, der kan tilpasse bilen til dine mange krav.


Enlarge

Komfort & praktiske opbevaringsløsninger

Vi satser stort på at gøre din daglige transport mere enkel og bekvem. På den ene sider lancerer vi revolutionerende løsninger, som f.eks. baghængslede døre, der giver nemmere adgang til kabinen i Meriva. På den anden side udvikler vi komfort i topklasse, som de bedste ergonomiske sæder i den kompakte klasse.


Enlarge

Sikkerhed

Aktiv og passiv, udvendig og indvendig, nat og dag, fører og fodgænger. Uanset, hvor du ser hen, finder du ud af, at vi engagerer os i udviklingen af teknologier, der øger sikkerheden, både for dig, dine passagerer og verdenen omkring dig.


Enlarge

Køredynamik

At køre er at leve. Det er vores mening. Og vi arbejder hele tiden på at finde nye muligheder for, at du kan nyde hver kilometer af turen – tryg bag rattet og altid med styr på bilen, uanset vejforholdene.


Enlarge

Banebrydende teknologi

Når du leder efter nye mobilitetskoncepter, læner vi os ikke tilbage og venter på at se, hvilken vej vinden blæser. Vi følger ikke de nyeste trends, vi skaber dem. Og vi er helt på forkant med biler som Europas første elbil, som du kan køre i uden af gå på kompromis – Opel Ampera – eller fjerde generation brændselscelle-biler, HydroGen4, der er fuldstændig fri for udledning – der kommer kun damp ud ad udstødningsrøret.


Opel innovation - Milepæle

Milepæle

Opel har været et pioner-varemærke lige siden starten. Det, der gør os til noget særligt, er dog ikke kun opfindsomhed, men måden vi har gjort vores innovationer tilgængelige for alle.