Innovation - Driving & Dynamics
Opel innovation - FlexDoors®

FlexDoors®

Gør ind- og udstigning meget nemmere.

Komfort og praktiske løsninger.
Opel innovation - Opvarmeligt rat

Opvarmeligt rat

Varme hænder på kolde dage.

Endnu mere komfort ved hånden.
Opel innovation - AFL+

AFL+

Kør mere sikkert gennem natten.

Bedre udsyn - større sikkerhed.

KØREDYNAMIK.

Her er topatleterne blandt Opels nuværende modeller: OPC modellerne – udstyret med kraftige motorer, der garanterer exceptionel køredynamik og præcis manøvrering. Oplev de innovative teknologier, der nu er tilgængelige, og forkæl dig selv med en ekstra portion køreglæde.

Opel innovation - FlexRide

FlexRide – indstiller bilen til kontrol i alle situationer

FlexRide fungerer på to måder. Med FlexRide kan du vælge mellem tre forskellige indstillinger, alt efter dit humør: Normal, afslappet Tour eller spændende Sport. FlexRide overvåger kontinuerligt vejforholdene og kørestilen og skifter automatisk til en indstilling med maksimal sikkerhed og kontrol i alle situationer.


Enlarge

Fantastiske køreegenskaber understreges yderligere af det adaptive firehjulstræk

Det adaptive firehjulstræk er udviklet til at optimere køreegenskaber og stabilitet under alle vejforhold. Adaptivt firehjulstræk kombinerer de bedste egenskaber ved traditionelle mekaniske og hydrauliske firehjulstræk.

 

Se Adaptivt 4x4 på:


Enlarge

Watts-link i bagakslen: Bedre manøvrering, større stabilitet og endnu mere komfort

Opels ingeniører var de første, der kombinerede en compoundaksel med det såkaldte Watts-link i bagakslen for at sikre perfekt ydelse, uanset vejens beskaffenhed. Watts-link benyttes i bagakslen for at forhindre sidelæns bevægelse mellem akslen og karosseriet. Det forbedrer også sikkerheden: Med Watts-link bliver en påvirkning fra siden straks kompenseret med samme kraft på den anden side, hvilket giver større stabilitet. Watts-link er hovedsageligt blevet anvendt i racerbiler, men Opel har videreudviklet teknologien for reducere vejstøjen i kabinen.

 

Se Watt’s link på:


Enlarge

HiPerStrut forhjulsophæng

Opel Astra GTCs mechatronic chassis består af et avanceret HiPerStrut forhjulsophæng, der forbedrer bilens styring og vejgreb.

 

Se HiPerStrut støddæmpning, foran på:


Enlarge

Større ydelse, bedre brændstofeffektivitet - Downsizing med ecoFLEX-motorer

Opels nye turboladede ecoFLEX-motorer er et imponerende eksempel på principperne for downsizing. Med friktionsoptimerede ventilrækker, udstødningsventiler med natrium og overboost-funktion, øger motorerne ydelsen og momentet samt reducerer brændstofforbrug og CO2-udslip.


Enlarge

Intelligent BiTurbo dieselteknologi

Den nye 2.0 BiTurbo CDTI-motor med 143 kW (195 hk) og et drejningsmoment på 400 Nm er udviklet til at levere en særlig kvik, responsiv og flydende ydelse under acceleration. Højdepunktet ved den 4-cylindrede common rail-motor er det sekventielle dobbelte turbosystem med to ladeniveauer. Denne teknologi har man hidtil kun kunnet finde på nogle få, dyrere bilmærker. Men nu gør Opel den tilgængelig også i den kompakte klasse.

 

Se 2.0 BiTurbo CDTI på:


Enlarge

Turbo ECOTEC® Direct Injection motorer

Med 125 kW (170 hk), drejemoment op til 280 Nm og lavt brændstofforbrug, betyder den teknisk orienterede 1.6 Turbo ECOTEC® Direct Injection, at der er dynamit under gaspedalen. Storebroderen, 2.0 Turbo ECOTEC® Direct Injection har hele 184 kW (250 hk) – også en toneangivende slagvolume i sin klasse. Udover enestående effektivitet, udmærker begge motorer sig også ved ekstraordinær jævn og stille kørekomfort.

 

Se 1.6 Turbo ECOTEC® Direct Injection på:


Enlarge

1.0 Turbo ECOTEC® Direct Injection

Lavere brændstofforbrug og CO2- udslip møder effektiv og kraftig ydelse. Den nye 3-cylinderede 1.0 Turbo ECOTEC® Direct Injection motor indeholder den ypperste turbo og direct injection teknologi, hvilket gør den fantastisk effektiv. Vælg mellem 66 kW (90 hk) eller 85 kW (115 hk) for sjove, men stadig økonomiske motorer med et CO2-udslip på kun 99 g/km.

 

Se den nye 1.0 Turbo ECOTEC® Direct Injection på:


Enlarge

Euro 6 dieselmotorer

Fra d. 1. september 2015 er Euro 6-kravene obligatoriske, men Opel lever allerede op til dem.

 

Se den nye generation af diesel motorer, der lever op til Euro 6 krav på: