Opel Innovation - Fleksibilitet
Opel innovation - Ergonomisk sportssæde

Få kælet for ryggen med ergonomiske sæder

Find ud af, hvorfor vores ergonomiske sportssæder er blandt de bedste på markedet.

Mere komfort med certikat fra AGR (Aktion Gesunder Rücken)
Opel innovation - Opel Eye

Din andenpilot: Opel Eye

Oplev de seneste fremskridt inden for udsyn og lygter med Opel Eye-kameraet og Adaptive Forward Lighting (AFL).

Mere sikker kørsel med Opel Eye
Opel innovation - FlexRide

Tilpasning til alle forhold med FlexRide®

FlexRide@-systemet reagerer omgående og tilpasser sig din kørestil.

Oplev bedre køredynamik

FLEKSIBILITET.

I stedet for at begrænse dine muligheder, åbner vi en verden af dem. Ved at kende dine behov og ønsker kan vi finde nye veje til at gøre vores biler mere alsidige end nogensinde før.

Enlarge

FlexDoors® - Bedre adgang til kabinen

De unikke baghængslede døre på Opel Meriva giver nemmere adgang til bagsædet. FlexDoors® giver også større sikkerhed - særligt for børnefamilier, da forældre meget nemmere kan komme til ved bagsædet og hjælpe med at fastspænde børnene. Ydermere er det med FlexDoors® nemmere at hjælpe børn ind og ud af bilen.


FlexFix® - Nem transport af cykler

FlexFix® cykelholder

Somme tider vil du køre i bil og på cykel samme dag. Men du gider ikke sætte cykelholderen på hver gang. Det problem er løst med den integrerede FlexFix®-cykelholder.

 

FlexFix® glider ganske enkelt ud fra den bagerste kofanger, så den ikke optager plads i garagen eller derhjemme. Den kan tage to cykler med fra 18 til 28 tommer stel, og fordi den er lavt placeret, er den meget let at laste.


Enlarge

FlexSpace® - Supersmart sædesystem

Vi har videreudviklet FlexSpace®-bagsædesystemet, så det nu er nemmere at flytte sæderne til de forskellige positioner eller at nedfælde dem. Med Merivas supersmarte FlexSpace®-sædesystem kan Opel Meriva forvandles fra en 5-sæders bil til en med 4, 3, eller 2 sæders bil – helt uden at fjerne nogen sæder!Enlarge

Lounge-sæder

Lounge-sæder maksimerer pladsen og det luksuriøse interiør i Opel Zafira Tourer, da anden sæderække med tre sæder lynhurtigt kan ændres til to ekstremt komfortable lounge-sæder. Resultatet er en meget rummelig, luksuslimousine i topklasse.


Enlarge

FlexRail® - Organisatorisk genistreg

FlexRail®-konsollen i Opel Meriva er placeret i midten mellem sæderne, kan glide frem og tilbage og har adskillige rum til diverse småting. Enhederne på konsollen kan fjernes og udskiftes, så du får den mest bekvemme og fleksible opbevaring med masser af plads til mange forskellige ting.


Enlarge

30 nyttige opbevaringsløsninger

Vi udvikler løbende nye løsninger til nem opbevaring af de ting, du vil have med. Opel Meriva har op til 30 forskellige opbevaringsløsninger. De fleksible og nyttige opbevaringspladser er nemme at komme til og er udviklet på basis af hundredvis af kunder, der er blevet bedt om at nævne de ting, de oftest medbringer i deres bil. Opbevaringsløsningerne omfatter lommer i dørene med plads til en flaske på 1,5 liter, en opbevaringsboks under førersædet og det revolutionerende FlexRail®-konsolsystem.


Enlarge

FlexFloor® - Gør opbevaring nem

FlexFloor® tilpasser sig nemt til dine transportbehov. Når det er i central position giver FlexFloor® og nedfældede sæder et helt fladt og større gulv. Panelet kan sænkes for maksimal lastehøjde eller hæves og placeres i tre niveauer ved hjælp af beslag i hvert hjørne af bagagerummet.Enlarge

FlexFold - Plads med et tryk på en knap

Vil du nedfælde bagsæderne, mens du står ved bagagerumsklappen? Så tryk på FlexFold®-knappen og du får en øget lastkapacitet fra 500 til 1.500 liter. Endnu en praktisk funktionalitet, som første gang blev introduceret på Opel Astra Sports Tourer.