Innovation - Pioneering Technologies
Innovation - Flex Floor®-system

FlexFloor

Det er fleksibelt, praktiske og beskytter ryggen: FlexFloor gør det endnu nemmere at laste din Opel.

Læs mere om FlexFloor
Innovation - SAFETEC®-sikkerhedssystem

SAFETEC®-sikkerhedssystem

Sørger for beskyttelse hele vejen rundt: En række aktive og passive sikkerhedssystemer sørger for førerens og passagerernes sikkerhed.

Læs mere om SAFETEC®-sikkerhedssystem
Innovation - Watts-link i bagakslen

Watts-led i bagakslen

Opels ingeniører var de første, der kombinerede en compoundaksel med det såkaldte Watts-link i bagakslen for at sikre perfekt ydelse, uanset vejens beskaffenhed.

Læs mere om Watts-led i bagakslen

THE FUTURE OF MOBILITY HAS BEGUN.

Electricity, hydrogen and more – we’re making the future of mobility environmentally sound and sustainable with innovative technology and pioneering concepts.

Enlarge

Fremtidens mobilitet er elektrisk.

For at fungere socialt, samfundsmæssigt og økonomisk må vi have friheden til personlig mobilitet. Ingen andre teknologier har bedraget så meget til frihed som biler. Derfor fortsætter vi med at gøre alt for at sikre den individuelle mobilitets fremtid ved at udviklet nye teknologier og bæredygtige koncepter. En af de mest lovende af dem er elektrisk fremdrift.


Tag f.eks. Opel Ampera, der gør Opel til den første europæiske bilproducent, som kan tilbyde kunder 500 kilometers elkørsel med udvidet rækkevidde. Bilens revolutionerende teknologi og uovertrufne ydelse afspejles i det glatte, skulpturelle og præcise design.


Opel Amperas E-REV-teknologi (extended-range electric vehicle) fungerer også i større biler. Et klart bevis på det er den 4,7 meter lange Opel Flextreme GT/E konceptbil. Med en tophastighed på 200 km/t tilbyder den – i lighed med Opel Ampera – mobilitet uden at gå på kompromis og acceleration fra 0 til 100 km/t på under 9 sekunder.


Som du kan se, fører Opel Ampera og elektriske konceptbiler, som Opel Flextreme GT/E, os et vigtigt skridt tættere på en fremtid med elektrisk præstation.


Enlarge

HydroGen4: Brændstofcellebil uden udledning

Fjerde generation brændselscelle-bilen, HydroGen4, er resultatet af mere end 10 års forskning i brændselsceller og brint. Bilens avancerede teknologi er en drøm, der går i opfyldelse: Der produceres ingen skadelige emissioner, da en elektrokemisk reaktion producerer elektricitet. HydroGen4 er også fuldstændig fri for udledning – der kommer kun damp ud ad udstødningsrøret.


Brændselscelle-bilens præstationsdate er et bevis på værdien af denne innovative teknologi: 73 kW (100 hk), 0 til 100 km/t på 12 sekunder og en tophastighed på 160 km/t. Den har en rækkevidde på 340 km og har et 1,8 kWh bufferbatteri.


Prototyperne fastslår allerede deres egnethed i dagligdagen i et pilotprojekt i Berlin. Prototyperne har allerede kørt mere end 80.000 km (fra januar 2010).


Enlarge

RAK e

Opels radikale koncept, kendt som RAK e, har fokus på minimale energiomkostninger og åbner også et nyt kapitel inden for elektrisk mobilitet. RAK e er målrettet unge førere, har ingen CO2-udslip, en rækkevidde på 100 km og en tophastighed på 120 km/t. Med sine 380 kg vejer den cirka en tredjedel af en traditionel mindre bil og er blevet udviklet til, at selv under førere kan få råd til den.