Forrige
Næste
Opel - Test Center Dudenhofen

Opel Test Center

Opel Test Center – det perfekte sted til kørekursus.

Læs mere

Har du yderligere spørgsmål?

 

Hotline:

+49 6142 911 9800

 

Mandag-Fredag:

08:00 - 20:00

Saturday:

09:00 - 17:00

 

E-Mail:

opel-fahrtraining@conteam.de

OPEL KØREKURSER.

Opel har altid prioriteret bilens sikkerhedsfunktioner – og siden 1996 testet dem på Opel Test Center. Ingen teknologi kan dog teste et menneskes køremønster og køreevne. Normalt reagerer føreren instinktivt til køreforhold og farlige situationer. For at opnå den bedst mulige balance mellem sikkerhedsteknologi og individuelle køreegenskaber tilbyder Opel forskellige kørekurser.

 

Fra begynder til professionel: De forskellige kørekurser er ikke kun tilpasset til individuelle køreegenskaber, men også kørebehov.

Opel  - Kørekursus: Opel Test Center

Opel Test Center

Mere end 80 km testbane. Mere end 40.000 gennemførte testkilometer. Mange af vores certificerede innovationer sætter globale standarder.

Opel - Kørekursus

Opel kørekursus

Normalt reagerer føreren instinktivt til køreforhold og farlige situationer. På Opel Test Center underviser vores erfarne testkørere hver deltager i, hvordan man skal reagere i forskellige situationer.

Opel  - Kørekursus: Kursus i miljøvenlig kørsel

Opel ECO-kørekursus

Dette kursus er langt mere end en manual til at spare penge. Det er en af grundende til, at vi ikke bare blokker bremserne – det er for miljøet!

Opel  - Kørekursus: OPC Performance Træning

OPC Performance Træning

Her får du en dynamisk, sporty køreoplevelse med unikke udfordringer. Du kommer f.eks. til at køre i topfart på den 5 km lange bane – og få en oplevelse af, hvordan det er at være racerkører. Ren adrenalin!

Opel  - Kørekursus: OPC Compact Træning

OPC Compact Træning

Oplev den imponerende dynamik vores højtydende Opel-modeller kan byde på i 3 ½ time på vores Opel Test Center i Rodgau.

Opel kørekursus – ADAM begyndertræning

ADAM begyndertræning

Hvis du er ny bilist og skal til at have din første bil i garagen, så er Opels ADAM begyndertræning som skræddersyet til at opfylde dine behov.

 

Opel kørekursus – Racekursus på Nürburgring

Kørekursus på Nürburgring

Formålet med Nürburgring er at komme til at kende de mest krævende racerbane i verden, og lære at beherske det skridt for skridt.