Opel Design – Udvendigt design – ADAM red dot award 2013
Opel Design - Indvendigt design

Elegance, komfort og kvalitet – set indefra

Plads, former, farver og materialer arbejder sammen for at du kan nyde turen i fulde drag.

Oplev Opels indvendige design

BELØNNING FOR ET FANTASTISK UDVENDIGT DESIGN.

Vores nye designidentitet har medført en lavine af priser. Det hele startede med lanceringen af Opel Insignia i 2009 og er fortsat med Astra, Meriva, Zafira Tourer, Mokka og den nye Corsa. Vi er stolte over, at ikke alle awards kommer fra eksperterne, men også fra privatpersoner. Det er jo trods alt dem, vi laver bilerne til. Den overvældende positive respons giver os ekstra selvtillid til den fremtidige udvikling af intelligente, overraskende og innovative biler.

Enlarge

Karakteristiske vingeformede lygter

Det nye look er lige så markant om natten som om dagen. De vingeformede forlygter går igen i baglygterne. Dette dynamiske tema finder du også i det indvendige design med de flydende linjer, der starter med instrumentpanelet.


Enlarge

Skulpturel kunst møder tysk præcision

Glatte, bløde former møder præcise, skarpe linjer. Elegante flydende former giver en muskuløs, dynamisk fornemmelse, der understreger bilens tekniske innovation. Vi ønsker, at vores designsprog skal understrege bilens to vigtigste elementer: teknisk præcision og følelse.


Enlarge

Aerodynamisk fordel

At skære sig gennem luft står for 13 % af brændstofforbruget i en gennemsnitsbil. Med andre ord betyder god aerodynamik meget for tegnebogen. Men design for effektiv aerodynamik er både kunst og videnskab. Eksempelvis har Opel Astra tilbragt 600 timer i vindtunnelen for at få finpudset sin elegante form. Og ecoFLEX-modellen har aktivt luftspjæld i kølergitteret, der automatisk lukker ved høje hastigheder for at tilpasse luftstrømmen.