Opel - Design Milestones
Opel Innovation - Milepæle

Innovative milepæle

Se et lille udvalg af det, som Opel har introduceret.

Opels innovative milepæle
Opel milepæle - Bæredygtig mobilitet & miljømæssige løsninger

Grønne milepæle

Opels tradition inden for miljøansvarlighed går langt tilbage.

Opels grønne milepæle

DESIGNMÆSSIGE MILEPÆLE.

Helt fra starten er Opels design blevet defineret af den følelsesmæssige tiltrækning og avancerede teknik. Oplev den berømte arv, der resulterede i det nye designsprog “Skulpturel kunst møder tysk præcision”.

Opel designmæssige milepæle – 2014 Astra OPC Extreme

2014 Astra OPC Extreme

Opel Astra OPC Extreme stammer fra Astra Cup-racerbilen, og er den hurtigste og mest kraftfulde Astra nogensinde produceret som gadebil. Raffineret aerodynamik, en effektiv top-spoiler, letmetalfælge og ekstra komfort med specielle Recaro performancesæder sætter standarderne for en ekstrem køreoplevelse.


Opel designmæssige milepæle – 2013 Monza Concept

2013 Monza Concept

Monza Concept er et udtryk for, hvad kunder kan forvente i fremtiden – iøjnefaldende design og en ny verden af funktioner og infotainment. Med fremragende aerodynamik, et mix af letvægtsmaterialer og bæredygtig brændstofteknologi er Monza Concept fantastisk effektiv.


Opel Innovation - 2010 GTC Paris

2010 GTC Paris

Konceptet blev præsenteret på biludstillingen i Paris og er opbygget til at udtrykke den mest emotionelle side af Opel varemærket. Bilen har 3 døre, rene linjer, men er sporty, enkel, men udtryksfuld, og samtidig fræk og ikonisk. Ved at bevare Opels gener i den, er den en opnåelig drømmebil, der er skabt for at sætte endnu mere turbo på varemærket.


Opel innovation - 2010 Flextreme GT/E

2010 Flextreme GT/E

Opel Flextreme GT/E-konceptet visualiserer de kvaliteter, der karakteriserer et Opel varemærke med ny energi: Ser godt ud, har effektiv miljøvenlig ydelse og udtryksfuldt design – skabt med tysk præcision.


Designmilepæle - 2010 Meriva

2010 Meriva

Opel Meriva viderefører Opels prisvindende designsprog – skulpturel kunst møder tysk præcision – som med stor succes blev præsenteret med Opel Insignia i 2008 og Opel Astra i 2009. Opel Merivas design understreges af dens smarte kombination af praktiske funktioner – som FlexSpace®-bagsædekoncept, FlexDoors® med bagdøre, der er hængslet bagtil samt det fleksible FlexRail®-opbevaringssystem – der gør bilen til guldmedaljevinder i fleksibilitet.


Designmilepæle - 2009 Ny Astra

2009 Astra

Opel Astra bringer sin egen fortolkning af varemærkets prisvindende designsprog ind i den kompakte klasse. Bilens markante design og elegante detaljer stjæler billedet. Elegante proportioner, den skrå forrude og den hældende taglinje tilfører det traditionelle hatchback-formsprog endnu større format.


Designmilepæle - 2008 Insignia

2008 Insignia

Opels topmodel, Opel Insignia, fik sin debut på den internationale biludstilling i London. Opel Insignia leverer, med sit dynamiske design og avancerede teknologi, et kvantespring mod fornyet interesse for Opel. Kort herefter blev bilen udnævnt som Årets Bil i Europa 2009 for sin stil, innovation, sikkerhed og komfort. Opel Insignia udtrykker det nye designsprog “Skulpturel kunst møder tysk præcision”.


Designmilepæle - 2007 Flextreme

2007 Flextreme

Med Flextreme konceptbilen er det første gang, at GMs E-REV teknologi anvendes i en bil, der er større end Ampera. Opel Flextreme er mere end et bevis på Opels nye designsprog. Med bagdørene, der er hængslet bagtil, der giver nem adgang til kabinen, en panoramarude, der fortsætter over det meste af taget og to sommerfugle-formede døre, der giver adgang til bagagerummet, cementerer konceptbilen Opels tradition med særligt fleksible og praktiske karosserikoncepter.


Designmilepæle - 1999 Zafira

1999 Zafira

Dens hemmelighed hedder Flex7. Med dette eksklusive system er det muligt at omdanne Opel Zafira fra en 2- til en 7-sæders bil på et øjeblik (og omvendt) uden skille sæderne ad eller tage dem ud af bilen. Med udgangspunkt i Opel Zafira beslutter Opel, at indvendig fleksibilitet skal være en vigtig funktion i designet af alle biler.


Designmilepæle - 1994 Tigra

1994 Tigra

Den sporty coupé Opel Tigra får sin debut. Opel Tigra baseres på konceptbilen med samme navn og bygges på platformen for anden generation af Opel Corsa B. Opel Tigra Twin Top udnævnes til Convertible of the Year i 2004 i Genevé.


Designmilepæle - 1993 Corsa

1993 Corsa

I 1993 introduceres Corsa B. Den bliver hurtigt en af Opels mest succesrige modeller over hele verden. Bilens stilfulde design og rummelige interiør kombineres perfekt med den ergonomiske ydelse.


Designmilepæle - 1989 Calibra

1989 Calibra

Opel vækker opsigt på biludstillingen i Frankfurt i 1989 med et rent, slankt design og verdens bedste vindmodstandskoefficient på 0,26. Slank og smuk, men også intelligent og rummelig nok til fire voksne og deres bagage. Den blander skønhed og funktionalitet, nøglen til dens store succes og Opels i de kommende år.


Design Milestones - 1968 GT

1968 GT

Efter successen med konceptbilen Experimental GT beslutter Opel at producere GT. I 1968 bliver Opel GT den første konceptbil som bliver serieproduceret.


Designmilepæle - 1966 Kadett B Coupe

1966 Kadett B Coupe

Inspireret af modellerne med skrånende bagparti, som var meget populære i USA, blev bilen hurtigt en af Opels største salgssucceser. Den blev eksporteret til 120 lande verden over, herunder USA.