Opel Design – Indvendigt design
Opel udvendigt design - Nyt designsprog

Nyt designsprog

Se, hvad du vinder, når følelser møder teknologi.

Oplev Opels udvendige design
Opel – HMI & Infotainment

HMI & Infotainment

Din smartphones vigtigste funktioner på touchskærmen i din bil.

Bil møder smartphone

STJERNEPOTENTIALE KOMMER INDEFRA.

Uanset, hvor lækker en bil er udvendig, ser føreren den mest indefra. Du bruger mange timer bag rattet. Derfor skal alting være perfekt indvendigt. Det er nemlig der, du rigtig kan glæde dig over kvaliteten i designet, materialerne og udstyret.

Enlarge

Markante former på interiøret

Du finder mange frække, udvendige designelementer, der går igen i bilens interiør: F.eks. vingeformerne, som bliver gentaget i bløde, runde former i kabinen, og som giver en tryg og behagelig fornemmelse, samtidig med at de skaber stor rummelighed.


Enlarge

Kvalitetmaterialer for din komfort

Indvendig byder Opel på et ganske særligt miljø. Vi har stort fokus på, hvordan bilen er at røre ved. Alle materialerne går op i en højere enhed for at skabe en harmonisk følelse og byde dig og dine passagerer velkommen. Alt, du rører ved, giver dig en følelse af noget lækkert og avanceret. Materialernes kvalitet er tydelig i f.eks. de noprede overflader, som er behagelige at røre ved, panelerne, beklædt med blødt materiale, kromelementerne og de intuitive knapper og kontakter. Særlige belægninger gør stofferne både modstandsdygtige over for pletter og vandafvisende, uden at give køb på deres "åndbare" kvaliteter.


Enlarge

Ergonomisk kabine

Sæt dig ind i en Opel og få følelsen af fuld kontrol, men du er alligevel afslappet og komfortabel. Sæderne giver enestående støtte. Instrumenterne er tydelige og logisk placeret. Centerkonsollen er vinklet så du let kan aflæse og nå instrumenterne. Alting har sin plads; praktiske opbevaringsløsninger imødeser hverdagens behov på en nem og overskuelig måde.