Opel – Passion for Innovation
Opel | HMI & Infotainment

HMI & Infotainment

Avanceret teknologi, der arbejder sammen med og for dig, med tydelig visning, nem af få adgang til og brugervenlig.

Bil møder smartphone
Opel Design - Innovation

Innovation

Få mere at vide om, hvordan du kan få glæde af vores innovative holdning.

Kom ind i en verden med nye løsninger
Opel - Bæredygtig mobilitet og miljømæssige løsninger

Bæredygtighed

Teknologier, der beskytter miljøet og sparer brændstof.

Hvordan kan vi reducere dit CO2-udslip?
Opel konceptbiler

Konceptbiler

Se fremtidens nye former.

Kom tættere på drømmen.

SKULPTUREL KUNST MØDER TYSK PRÆCISION.

Du vil gerne se og mærke kvaliteten i den bil, du kører i. Derfor insisterer vi på at gøre alle detaljer i bilen perfekte både i form og funktion. Det er hele kernen i Opels nye designsprog “Skulpturel kunst møder tysk præcision”.


Det nye design bygger på en lang historie med succesrigt Opel design. Opel var den første bilproducent i Europa, der designede og viste konceptbiler. Det begyndte med Experimental GT i 1965. Med placering i Rüsselsheim har Opel tre designteam, et står for udvendigt design, et for indvendigt design og et for fremtidens design. De arbejder alle tæt sammen med virksomhedens topingeniører for at maksimere synergieffekten. Omkring 350 mennesker arbejder nu i denne voksende designfunktion i Rüsselsheim.


I Opels Exterior Design Studio tager innovative skitser i 2D hurtigt form i 3D i modelmodellørernes computer. De fleste konkurrenter har modelmodellører i den tekniske afdeling, men vores sidder i designafdelingen, og det er en stor fordel.


Vores Interior Design Studio arbejder tæt sammen med Exterior Design og vores tekniske team. Her tager designerne sig af farver og indtræk, diverse komponenter og kvalitet samt kabinens udseende.


Vores Advanced Design Department ser langt ud i fremtiden, faktisk mere end 4 år. Her finder udviklingen af konceptbilerne sted og det fremtidige design bliver afprøvet. Dørene på Opel Meriva blev f.eks. til i Advanced Design.

Enlarge

Udvendigt design

Vær stolt af at blive set! Ved at omdefinere vores designsprog er vi blevet i stand til at give Opel varemærket endnu flere følelser. De innovative teknologiske fremskridt og bilernes spændende ydelse udtrykt i de frække, skulpturelle og flydende former, der understreges af skarpe linjer.


Unikke designfunktioner, som den markante vingeform understreger bilernes dynamiske egenskaber. Slutresultatet er muskuløst og sporty, men alligevel elegant og stilfuldt.


Enlarge

Indvendigt design

Vi sætter mere fokus på indvendigt design i højere grad end nogensinde før, og tænker mere over farver, materialer og finish, så du får en helt ny fornemmelse af kvalitet. Det udtryksfulde design udvendigt videreføres i den stilfulde kabine med de svungne linjer.


Her oplever du nøje planlagte ergonomiske funktioner og materialer i topklasse, der er behagelige at røre ved og som bevarer deres smukke udseende i årevis. Ingen skarpe kanter, kun perfekte linjer. Hver eneste lille detaljer bliver udtænkt, så du kan nyde den i mange år fremover.


Opel Design - Milepæle

Milepæle

“Et bilmærke kan kun øge antallet af kunder og skabe mærkeloyalitet gennem 110 år, når det skaber stærke og emotionelle bånd," siger Mark Adams, Vice President Opel/Vauxhall Design. Opels første designcenter blev etableret i Rüsselsheim i 1930erne. Siden da er Opel blevet kendt for at skabe veludstyrede biler med banebrydende teknologier. Se nogle af de mest indflydelsesrige design.