Opel - Sustainable Mobility
Opel Innovation - Design

Design

Alle vinder, når form og funktion smelter perfekt sammen. Få mere at vide om, hvordan vi gør det.

Oplev Opels designsprog
Opel bæredygtighed - Innovation

Innovation

Få mere at vide om, hvordan du kan få glæde af vores innovative holdning.

Kom ind i en verden med nye løsninger
Oplev Opel - HMI & Infotainment

HMI & Infotainment

Avanceret teknologi, der arbejder sammen med og for dig, med tydelig visning, nem af få adgang til og brugervenlig.

Bil møder smartphone

BÆREDYGTIGHED: MAKSIMAL KØREGLÆDE, MINIMAL CO2-UDSLIP.

Vil du gerne køre i en miljøvenlig og brændstoføkonomisk bil uden at gå på kompromis med køreglæden? Opel arbejder hver dag på at gøre din bils miljøbelastning så lille som muligt, mens vi sikrer den ydelse, fleksibilitet og komfort, du forventer af Opel. Vi forbedrer ikke kun løbende vores traditionelle motorer, vi arbejder også på en række nye, renere og mere brændstoføkonomiske teknologier – herunder elbiler helt uden udslip og forskellige hybridkoncepter.

Enlarge

ecoFLEX - kør økonomisk og miljøvenligt

Vi tilstræber at forbedre CO2-udslip og brændstoføkonomien uden at sætte grænser for køreglæden. Det er princippet bag Opel ecoFLEX-teknologien. ecoFLEX-teknologien består af mange forskellige, intelligente ændringer, der sammen resulterer i en stor stigning i den samlede effektivitet. Og bilejere er glade for muligheden for at kunne køre både økonomisk og miljøvenligt, og salget på Opel modeller med ecoFLEX er stødt stigende.


Enlarge

Nye fremdriftsteknologier

En ansvarlig strategi for at beskytte ressourcekravene kræver udvikling af nye fremdriftsteknologier. Man kan allerede se frugterne af vores banebrydende arbejde på dette felt.

Én af de største milepæle i Opels historie var lanceringen af Opel Ampera – den første E-REV-bil – eller elbil – til hverdagsbrug. Kigger vi frem i tiden har Opel flere elbiler på tegnebrættet, som bedst kan karakteriseres som små batteridrevne biler, som er ideelle til kortere afstande. Hybridbiler og brændselscelle-biler, som HydroGen4, er allerede under udvikling.Opel Milepæle - Bæredygtig mobilitet & miljømæssige løsninger

Milepæle

Opel har altid været i front med grøn teknologi. Vandbaseret lak, katalysatorer som standard, brændselsceller og meget mere. Få mere at vide om Opels innovative miljøteknologi.